ESSENCE – YOU BETTER WORK!

Essence je znamka, ki jo zagotovo poznamo vsi. Tudi če jo sedaj ne uporabljate, ste zagotovo imeli kakšen njihov izdelek v preteklosti. Sama obožujem njihove maskare, ki mi res lepo podaljšajo moje kratke trepalnice in jih uspejo celo malce privihati. Essence je znan kot cenovno zelo ugodna znamka, ki je dostopna vsem, kljub temu pa zadnje čase navdušuje z novostmi.

Nekaj časa nazaj so izdali linijo YOU BETTER WORK, ki ponuja dolgo obstojne izdelke za aktiven življenjski stil. Tako naj bi tudi po telovadbi, fitnesu ali pa sprehodu tvoj makeup ostal brezhiben. Uspela sem dobiti dva izdelka te linije, maskaro in obarvano kremo, oba pa naj bi bila tudi vodoodporna.

YOU BETTER WORK! OBARVANA DNEVNA KREMA

Obarvano kremo sem vzela v odtenku 1o light, ki je bila zame mogoče malce presvetla. V trgovini so imeli še en odtenek, ki je na moji koži, tako kot večina njihovih pudrov izgledal oranžno. Krema je lahka z matt učinkom, ki je na koži ustvarila naraven videz. Krema je lepo mazljiva in se hitro vpije v kožo. Mogoče prekrije kakšne manjše pomanjkljivosti ali kakšno rdečico, ne pa prav veliko, kot je za obarvano kremo tudi pričakovati.

YOU BETTER WORK! MASKARA

Naslednjega produkta sem se zelo veselila sprobati. Če me poznate veste, da hiše nikoli ne zapustim brez maskare. Na žalost nimam sreče s trepalnicami, saj so moje izjemno kratke in čisto ravne. Zaradi lepila in umetnih trepalnic so v malo slabšem stanju, zato je maskara moja obvezna oprema. Zahvaljujoč formuli naj bi ta vodoodporna maskara obvladala tudi najbolj naporne treninge. Všeč mi je krtačka, saj je tanka, tako da lahko prideš v vse kotičke. Maskara naj bi podaljšala in ločila trepalnice, malce jih je podaljšala vendar ni prav bistvene razlike. Trepalnic klub dvema nanosoma ni zlepila skupaj.

ALI DELUJE?

Ko sem se namazala s kremo in maskaro, je bil čas še za trening.

Moram priznati, da nisem imela prav visokih pričakovanj, vendar pa sta me izdelka pozitivno presenetila. Nad maskaro nimam nobenih pripomb, je vodoodporna, trepalnice so ostale ukrivljene, kolikor je to pri mojih sploh možno in pod očmi nisem bila črna, kot se to zgodi pri nekaterih drugih maskarah. Je zagotovo izdelek, ki ga bom še naprej uporabljala.

Sedaj pa k obarvani kremi. Ena izmed njenih lastnosti naj bi bila ta, da se koža po njeni uporabi ne sveti. Po treningu je nekaj kreme le ostalo na obrazu (izjema je seveda nos in malce čela) definitivno pa o matt učniku ni bilo več sledi. Kremo bi sicer še uporabila, vendar ne za trenirat, takrat bom koži raje pustila da diha.

Tako, pa smo prišli do konca moje prve ocene izdelka. Moram priznati, da ni tako lahko kot izgleda, haha.

Do naslednjič.

Ljubljančanka.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s