ŽIVJO?!

Ženske smo res zakomplicirana bitja. Preživimo vse, le uspeha druge ženske ne. Ne glede na to, koliko se govori o tem, da naj se ženske med seboj podpiramo in druga drugo jemljemo za inspiracijo in ne le kot konkurenco, je med ženskami opaziti vse več ljubosumja in obrekovanja. Ne govorimo samo o uspehu, govora je o vsem. O tem katera ima lepše slike, katera je urejena in namazana in kaj katera dela. Vse to spada zraven. Sama sem že večkrat povedala, da ne verjamem v prijateljstvo. Tisto pravo, kjer lahko osebi zaupaš čisto vse. Nikoli nisem imela osebe, ki bi ji res stoodstotno zaupala in bila sigurna, da mi ne bo ob prvi priliki obrnila hrbta. ( Imam mogoče dve prijateljici pa Uroša seveda.:) Vsi so dobri in prijazni ko kaj potrebujejo, ko to dobijo pa ne uspejo niti pozdraviti, kaj šele kaj drugega. Takšnih ljudi enostavno ne prenesem in ne želim biti v njihovi družbi. Tistih, ki se ob tebi delajo prijazne, isto sekundo ko greš, pa imajo o tebi za povedati milijon stvari. Sama nimam obraza sedeti zraven osebe čez katero sem imela kaj za povedati, kaj šele da se postavim na njeno stran. Vedno lahko osebi povem v obraz kaj me moti.  Mogoče sem pa jaz čudna in je vse to super način kako si dvigovati samozavest s tem ko nekoga obrekuješ in se tolažiš kako mu gre slabo, ker itak je vse fejk. Dajmo biti potem vsaj toliko pogumni, da osebi povemo v obraz to kar nas res moti, oziroma s čim natančno imamo problem. Kristalno mi je jasno, da ne moremo biti vsi prijatelji, vseeno pa smo lahko prijazni. Brez nevoščljivih pogledov in posmeha. Aja, pa čekiranja na Instagramu.:)

Sama sem se na začetku res obremenjevala s tem. Pa ne z željo, da bi me imeli vsi radi, nimam takšnih potreb, hvala bogu. Sama sebi sem čisto dovolj. So mi pa šle te zadeve res na živce. Saj greš lahko mimo nekoga, ne da si pri tem zlomiš vrat zaradi obračanja in ne, ne bo ti padla krona z glave če pozdraviš. Mene so doma naučili, da pozdravim, očitno to ni več taka samoumevna stvar.

Življenje je čisto prekratko, da bi se obremenjeval z drugimi in porabljal energijo. Treba se je zavedati, da si je veliko lažje samo na hitro ustvariti mnenje o nekomu, kot pa si vzeti čas in ga dejansko spoznati. Jaz se takrat samo umaknem, smejim in si mislim svoje. Zato bodimo prijazni drug do drugega in če nimaš kaj lepega za povedati, raje ne povej ničesar. Verjemite mi, zaradi tega se ne boste počutili nič boljše in pomembnejše.

Do naslednjič

Ljubljančanka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s