Prvega pa res začnem

Pa smo končno stopili v težko pričakovano novo leto. Leto 2021. Sama resnično upam, da nam bo to leto bolj naklonjeno. Če ni nam v začetku prejšnjega leta rekli, naj si zamislimo najbolj nor scenarij, verjetno ne bi prišli do tega. Vendar pa ni bilo vse slabo. Res, da me je postavilo pred resnično težke preizkušnje, na katere iskreno nisem bila pripravljena. Vendar sem preživela. Ugotovila sem, kaj je v življenju res pomembno, koga si želim v sojem življenju. Odrezala ljudi iz svojega življenja, ki so iskali samo koristi in se obdala z ljudmi, ki me navdihujejo. Spodbujajo. In za to sem iskreno hvaležna. (Oni že vejo, kdo so)

V novo leto sem stopila z visokimi pričakovanji. Do sebe. Nisem si pisala novoletnih zaobljub, saj vsi vemo, kako se to konča. Prvega pa res začnem. Vsak dan telovadim, se prehranjujem zdravo itd. Prvega sem že zamudila, tako da nima smisla haha. Zato si nisem pisala novoletnih zaobljub, sem si pa vseeno zadala cilje, ki si jih želim uresničiti. In ja, na teh dejansko že delam. Upam, da vam kmalu lahko povem več. Najbolj pa si želim, da bi bila srečna. Iskreno srečna. Da bi začela ponovno delati. Da bi potovala, žurala… Vse te majhne stvari, za katere res verjamem, da se bodo uresničile.

Zato dragi moji, vam še enkrat zaželim srečno novo leto. Da se vam izpolnijo še tako skrite želje. Da boste uživali življenje.

Eden izmed ciljev je bil ta,da oživim blog. Naredila sem ga, ker sem si res želela pisati. Nanj nisem pozabila, moram priznati,pa da mu posvečam res premalo časa. Včasih se vprašam, ali koga to sploh zanima, potem pa se spomnim, zakaj sem sploh začela. Zaradi sebe. Ker je bilo to nekaj, kar sem si sama res dolgo želela. Zato bom pisala. Stvari najbolje delaš takrat, ko to delaš s srcem. Sama nikoli nisem dala veliko na mnenja drugih. Važno mi je, da sem s tem kar delam zadovoljna sama. Mogoče to ni najbolj pametno, ampak me nikoli ni zanimalo.

Pa dobra stran vsega tega. Na blogu bom lahko pisala o temah, ki si jih morda na Instagramu ne bi upala. Nekatere stvari sama težko povem. Saj veš, ko zagovarjamo svoja stališča lahko hitro postanemo malo preveč agresivni.  Če stvar napišemo, jo lahko vedno malce olepšamo haha. Ampak delam tudi na tem.:)

Tako da ja. To bi bilo za danes vse. Še enkrat pa hvala tistih, ki na blog hodite tudi takrat, ko se na njem ne dogaja prav veliko.

Do naslednjič

Ljubljančanka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s