Z barvami optimistično v pomlad

Dnevi počasi postajajo toplejši, s tem pa se zamenja tudi naša garderoba. Tako lahko v omare končno pospravimo debele, volnene puloverje in temne barve, ki so kraljevale to zimo. Pomlad namreč v naše omare prinaša barvitost in optimizem, ki ga vsi še kako potrebujemo. V ospredju bojo tako žive barve, ki nas napolnijo z pozitivno energijo in nam na obraz narišejo velik nasmešek. Čeprav trenutno prevladujejo trenirke v nevtralnih tonih nam pomlad zagotovo prinaša nekaj več zabave. Z barvami kot so rumena, rožnata in oranžna ne boš mogel zgrešiti, zato ti predlagam da se čim hitreje sprehodiš po BTC Cityju, kjer boš med njihovo bogato ponudbo zagotovo našel »trendy« kose, ki pa hkrati odgovarjajo tudi tvojemu osebnemu stilu.

Letos bodo spomladi na svoj račun prišle tako tiste, ki imajo rade udobje in superge, kot tudi tiste, ki raje obujejo visoke pete in si oblečejo kratko oblekico. Superge so tako še vedno in. Tiste, ki so bolj drzne lahko svoj stajling popestrijo z barvnimi »chunky« supergami, za tiste bolj umirjene pa še vedno veljajo klasične bele. Ja, udobje kljub vsemu še vedno ostaja. Več kot očitno je trenirka postala eden izmed nepogrešljivih modnih kosov, ki ni več primeren zgolj za športne aktivnosti in poležavanju doma, ampak je postal del ulične mode. Si pa moramo vseeno priznati, da po letu dni nošenja trenirk z veseljem oblečemo tudi kakšno bolj glamurozno obleko in zasijemo. Samo pomisli, kako lepše bo življenje v ohlapni kratki obleki in salonarjih.

Če je kdaj čas za eksperimentiranje je to zdaj. Kombiniraj trendovske barve, dodaj vzorce, torbico v živi barvi in si nadeni velike uhane. Vsi namreč vemo, da noben staljing ni popoln brez skrbno izbranih modnih dodatkov. Ravno modni dodatki so tisti, v katerih se skriva največ čarovnije. Popestrijo lahko namreč še tako dolgočasen outfit, hkrati pa naredijo tisto piko na i. Drzni si biti drugačen in se ne boj izstopati. Kdaj bomo nosili vse te barve in vzorce, če ne sedaj?

Do naslednjič

Ljubljančanka

Za Btc City VODNIK

Foto: Aljoša Rebolj

Makeup: Mini Rebolj

Frizura: Biljana Jotanovic

Stajling: Rigler Sonja

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s