HIT OR MISS? TREND IT UP

Kolikokrat ste neko stvar kupili samo zaradi nore, luštne embalaže? Sama sem to storila že velikokrat, pač imam rada lepe embalaže, zagotovo nisem edina. Trend it up je letos ponovno presenetil z privlačnimi, hit izdelki. Lepotna znamka 183 days prinaša najnovejše trende, na voljo pa so točno 183 dni.

Seveda ni bilo presenečenje, da sem takoj ko sem videla kolekcijo banana poiskala prvi Dm. V sami kolekciji so imeli kar nekaj stvari, od krem za roke do osvetljevalcev in pudrov v prahu. Osvetljevalci so bili malce pre- drznih barv zame, (ne vem kako bi zelen osvetljevalec izgledal dobro na moji koži?) zato sem ta nakup preskočila. V trgovini sem si vzela kremo za roke (v obliki banane!), korektor in dewy stick.

KREMA ZA ROKE

Nad kremo sem navdušena. Je negovalna, roke so pa nanosu res gladke, hkrati pa kožo ohranja hidrirano. Krema se hitro in lepo absorbira, tako da roke ne ostanejo mastne. Pa seveda ne smemo pozabiti na vonj!

KOREKTOR

Se mi zdi, da ko enkrat hodiš v službo in zraven še študiraš je korektor obvezna oprema (da prekriješ podočnjake zaradi neprespanih noči). Korektor je malce bolj masten, vendar se vseeno na koži lepo razmaže. Na voljo je v treh različnih odtenkih

DEWY STICK

Razen tega, da lepo diši mene ni navdušil, sploh ne znam povedati kakšen učinek, naj bi imel na koži. Kože se sicer malce sveti, ampak to samo zato ker je osvetljevalec res masten. Mene sama struktura bolj spominja na kakšno labelo ali pa kaj takega. Definitivno ni nekaj,kar bi uporabljala.

Sami izdelki se mi ne zdijo slabi, niso pa nič posebnega. Mene so prepričali zaradi embalaže, ki je nekaj posebnega in pa samega vonja ( Urošu vse to grozno smrdi haha, je kar močan vonj).

Do naslednjič

Ljubljančanka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s